Ontspannen locatie in Nieuwegein voor bands en artiesten

Informatie over repetitieruimtes

Repeteren in de Partner

Wil je als solist, duo of band repetitieruimte huren in de Partner? Dat kan in blokken van 3 uur.

We bieden 3 ruimtes, afhankelijk van de grootte van de band en de beschikbaarheid. Dit zijn: de Oefenruimte, de Grote Zaal en de Kleine Zaal.

De Oefenruimte
Deze oefenruimte is geschikt voor een gezelschap van ca. 5 personen.
personen, de ruimte is voorzien van een mengpaneel met ingebouwde FX, eindversterking en een set Yamaha PA speakers.

Daarnaast is er een aantal instrumentenversterkers aanwezig, 2 Vox gitaarversterkers, een Ashdown basversterker en een uitstekend Pearl Export drumstel inclusief stands. We gaan er vanuit dat de drummer zijn- of haar, eigen bekkens en stokken meeneemt.

Microfoonstandaards en keyboardstand zijn aanwezig. Er staat ook een goede Samick piano in de oefenruimte.

De Grote Zaal
In onze grote zaal kun je op het podium ook repeteren. Je kunt hier met meer bandleden repeteren. Ook hier is diverse apparatuur en verlichting aanwezig om te ondersteunen bij je repetitie.
De ruimte is geschikt voor grotere bands/gezelschappen, de beschikbare apparatuur bestaat uit:

  • Een hoogwaardig PA systeem in combinatie met een klein Yamaha mengpaneel, voor bijvoorbeeld zang en keyboard. (U kunt ook uw eigen mengpaneel aansluiten op ons systeem)
  • Instrumentenversterkers: 2 x Vox gitaarversterkers, Ashdown basversterker en een uitstekend drumstel, inclusief stands. Ook hier gaan we er vanuit dat de drummer, zijn- of haar, eigen bekkens en stokken meeneemt.
  • Microfoonstandaards en keyboardstand zijn ook aanwezig.

De Kleine Zaal
In onze kleine zaal kun je op het hoekpodium ook repeteren. Je kunt hier met meer bandleden repeteren. Ook hier is diverse apparatuur en verlichting aanwezig om te ondersteunen bij je repetitie, compleet met Pearl Export drumstel, waardoor ook deze zaal geschikt is als repetitieruimte.

Prijzen

Op basis van beschikbaarheid kun je overdag of  ‘s avonds repetitieruimte huren.  Dit gebeurt  in blokken van 3 uur.  De uiterste tijd (dwz de deur van de repetitieruimte sluiten) is 23.00 uur.

Repeteren in de oefenruimte kost € 45,00 per blok, voor de Kleine Zaal is dit € 52,50 per blok en een repetitie in de Grote Zaal is € 60,00 per blok.

Let op: beschikbaarheid van de ruimtes is afhankelijk van (eventuele) andere activiteiten in het gebouw.

Wil je meer informatie, mail of bel ons gerust. Telefoon: 06-17 860 250.

Doe een aanvraag via het formulier hiernaast.

Doe een aanvraag

We nemen dan zsm contact met je op.


© Copyright - de Partner Nieuwegein